Unigroup

Télikertek - hogy soha ne hiányozzon a napfény!

Egy csepp természet az otthonába

A télikertek egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert, domináns építészeti elemnek számítanak. Nagyobb lakóteret biztosítanak, s egy csepp természetet visznek az otthon kényelmébe.

A szakemberek szerint a télikertek nagysága min. 15 m2 kellene legyen. Tervezése a házzal együtt ajánlott, mivel nagyon fontos a megfelelő fekvés meghatározása. A legjobb a nyugati vagy a keleti fekvésű elhelyezkedés a megfelelő szellőzéssel és árnyékolással.

A télikert építésének költsége nagyjából 20%-kal haladja meg egy falazott helyiségéét ablakkal és tetővel. Az építkezés során mindenképpen fontos a minőségi alapanyagok használata.

mit érdemes tudni a télikertekről?

Szerkezet

A télikertek konstrukciója többrétegű, lamellás szerkezetű fakonzol. A leggyakrabban használt faanyag a lucfenyő, de vörösfenyőből, erdeifenyőből vagy meranti exotikus fából is készülhetnek.

Hőszigetelés

A fa kiváló hőszigetelési képességgel rendelkezik és kellőképpen stabil.

Födém

A födém borítása polikarbonát, vagy szigetelő hatású kettős ill. hármas biztonsági üveg.

Ablakok

Euroablakokat és klasszikusan nyitható, billenő és harmonikaajtókat használunk, tolómechanizmusokkal vagy elektromos irányítási rendszerrel.

Napellenző üveg

Kétféle napellenző üveg kialakítására is lehetőség van: Abszorpciós hatással (Planibel üveg bronz, zöld ill. szürke színekben), illetve abszorpciós és reflextulajdonságokkal (Stopsl, Stopray, Solarbel üvegek)

Kiegészítők

Az ablakokhoz külső és belső ablakpárkányokat, redőnyöket, szúnyoghálókat, különböző üvegeket, üvegrétegek közé szerelt reluxákat, rögzített, fa és nyitható reluxákat, szellőzőket kínálunk.

Néhány a partnereink közül

KÉRJEN TŐLÜNK TANÁCSOT!

Bátran lépjen velünk kapcsolatba e-mailben, telefonon vagy az alábbi űrlap kitöltésével és hamarosan keresni fogjuk.

Mi fog történni a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése után?

1. Felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon.

2. Igényeket és adottságokat szem előtt tartva árajánlatot küldünk.

3. Megegyezés szerint megkezdjük a munkálatokat.