unigroup

Faablakok - a legtöbb fény a legnagyobb csendbeN

Már 1997 óta gyártunk faablakokat!

A legmodenebb technológiákat használjuk – a munka az automata Klaes gyártásirányító rendszerszoftver segítségével történik. Ez a csúcstechnológia teszi számunkra lehetővé a legjobb minőségű nyílászárók gyártását.

Termékeink első osztályú, többrétegű eurohasábból készülnek, erdei-, luc- vagy vörösfenyőből, illetve merantiból és tölgyfából.

Az elemenkénti gyártás lehetővé teszi a legjobb minőségű, legaprólékosabb felületvédelmet és ezzel maximalizáljuk a nyílászárók élettartamát.

Miért döntsön a faablakok mellett?

Ökológiai takarékosság

Az összes építőanyag közül a fa feldolgozásához, kezeléséhez és gyártásához szükséges a legalacsonyabb az energiaköltség.

Hőszigetelő tulajdonságai

A fa természetes szigetelő és nem engedi át a hőt vagy a hideget. A fa keretek kényelmesebbé tehetik otthonát télen és nyáron is.

Hosszú élettartam

Habár a fa nyílászárók időről-időre karbantartást igényelnek annak érdekében, hogy kiváló állapotban maradjanak és megelőzzük az ajtók és ablakok kopását, a megfelelő gondosság mellett akár 30-100 évig is jó szolgálatot tehetnek.

Formálhatóság

A fa egyik hasznos tulajdonsága, hogy kedvünk szerint, különbözőképpen formálhatjuk, s így a házunk szépségét kevésbé hagyományos módon is díszíthetjük.

A zajálló megoldás

A fa nyílászárok nem csak a nem kívánt hőnyereség és veszteség megakadályozását szolgálják, de mindemellett a zajszennyezést is nagymértékben csökkentik, így otthonában nem kell a külvilág zaját folyamatosan hallgatnia.

Esztétikum

A fa nyílászárók egyszerűen melegséget árasztanak, klasszikusak és kérdés nélkül legszebb keretek a piacon. Bármilyen építészeti stílushoz kiválóan illeszkednek.

Néhány a partnereink közül

KÉRJEN TŐLÜNK TANÁCSOT!

Bátran lépjen velünk kapcsolatba e-mailben, telefonon vagy az alábbi űrlap kitöltésével és hamarosan keresni fogjuk.

Mi fog történni a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése után?

1. Felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon.

2. Igényeket és adottságokat szem előtt tartva árajánlatot küldünk.

3. Megegyezés szerint megkezdjük a munkálatokat.