Unigroup

Beltéri és bejárati fa ajtók

Beltéri fa ajtók - Tér és intimitás

A beltéri ajtókat és ajtókereteket furnérozott formában (az egyszerű és exkluzív furnérral) és masszív fából is gyártjuk. Sima, kazettás és üveges kivitelben – az Önök igényei szerint.

Toló- és klasszikusan nyitható ajtókat is kínálunk, falc nélkül, rejtett vasalattal és modern, mágneses zárral is.

Akár modern, akár rusztikus, a beltéri ajtó mindig színt visz a lakótérbe! Különleges látványt biztosítanak a régi, kopott hatású fából készült, patinás, antikolt, gyöngy- és metál hatású ajtóink, akár lakkozott, nyitott pólusú felülettel.

A fa ajtók előnyei

Ökológiai takarékosság

Az összes építőanyag közül a fa feldolgozásához, kezeléséhez és gyártásához szükséges a legalacsonyabb az energiaköltség.

Hőszigetelő tulajdonságai

A fa természetes szigetelő és nem engedi át a hőt vagy a hideget. A fa keretek kényelmesebbé tehetik otthonát télen és nyáron is.

Hosszú élettartam

Habár a fa nyílászárók időről-időre karbantartást igényelnek annak érdekében, hogy kiváló állapotban maradjanak és megelőzzük az ajtók és ablakok kopását, a megfelelő gondosság mellett akár 30-100 évig is jó szolgálatot tehetnek.

Formálhatóság

A fa egyik hasznos tulajdonsága, hogy kedvünk szerint, különbözőképpen formálhatjuk, s így a házunk szépségét kevésbé hagyományos módon is díszíthetjük.

A zajálló megoldás

A fa nyílászárok nem csak a nem kívánt hőnyereség és veszteség megakadályozását szolgálják, de mindemellett a zajszennyezést is nagymértékben csökkentik, így otthonában nem kell a külvilág zaját folyamatosan hallgatnia.

Esztétikum

A fa nyílászárók egyszerűen melegséget árasztanak, klasszikusak és kérdés nélkül legszebb keretek a piacon. Bármilyen építészeti stílushoz kiválóan illeszkednek.

Bejárati ajtók - Szépség és maximális biztonság

A bejárati ajtókat és a kapukat többféle kivitelben gyárjuk – fa és fa-aalumínium szerkezettel is. Ehhez ragasztott, többrétegű hasábokat vagy szendvicspanelt használunk.

A felhasznált fafaajták a következők: luc-, vörös vagy erdeifenyő, ill. meranti és tölgyfa.

Az ajtókat és kapukat többpontos biztonsági zárral látjuk el. A zárak – kulcs használata mellett – a megrendelő kívánsága szerint nyithatók távirányítással, ujjlenyomat-ellenőrzéssel és érintésmentesen is, 4-6 cm távolságból.

Kívánság szerint a bejárati ajtók különböző díszítéssel láthatók el, metálfényű vagy strukturált felülettel.

KÉRJEN TŐLÜNK TANÁCSOT!

Bátran lépjen velünk kapcsolatba e-mailben, telefonon vagy az alábbi űrlap kitöltésével és hamarosan keresni fogjuk.

Mi fog történni a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése után?

1. Felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon.

2. Igényeket és adottságokat szem előtt tartva árajánlatot küldünk.

3. Megegyezés szerint megkezdjük a munkálatokat.